stoineff

Изисквания за работа в МВР

изисквания за работа в МВР
Карикатура: Vanderlei Silva

Анонимно писмо от пощата:

ИЗИСКВАНИЯ В МВР:


- Да работи без работно време, ВИНАГИ КОГАТО СЕ НАЛОЖИ, и колкото се наложи.... Ако трябва да не спи с дни и нощи. И разбира се, да не "мрънка" за извънреден труд.

- Хем да "залавя" лошите, ама хем и да внимава, да не би случайно да ги удари, крехкичките...

- Да прави забележки и да наказва "ДРУГИТЕ", когато НИЕ сме пострадали, но с НАС да не се занимава, дори когато сме в нарушение, защото "ние му плащаме заплатата".

- Да бъде във добра физическа кондиция, да покрива периодично нормативи, да прави по 16 набирания на висилка и да скача 2,60м от място, НО ДА НЕ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ИСКА ВРЕМЕ ЗА спортна подготовка или ПОНЕ 30 минути за нормално, здравословно хранене през деня.

- Да се занимава с най-долните отрепки в обществото, но също така да има знания, най-малкото на дипломиран юрист.

- Със средно образование, в рамките на секунди безпогрешно да решава юридически казуси, над които магистратите и адвокатите се плюнчат и умуват със седмици в съдебна зала.

- Да прави всичко гореописано за заплата около 600 лв. на месец и ВЪОБЩЕ да не си и помисля да се оплаче, че са му малко и за втора работа да не помисля, защото е на разположение постоянно.

- Да бъде на няколко места едновременно и да върши работата на още 2-ма, които или са пенсионирани, или просто са напуснали тази система.

- Да изпълнява задълженията си, съвестно, със съзнанието, че служи на държавата, но ако бъде нападнат или несправедливо обвинен, същата тази държава няма да си мръдне пръста за него.

СОБТ-МВР- Да върши държавната работа, по възможност със свой автомобил, свое гориво, и въобще на собствени разноски.

- Да вижда как хора, които десетки пъти е арестувал, ги освобождават за пореден път пред очите му с "условна", а него да го разкатават от служебни проверки, защото е "погледнал лошо" някого... - Да рискува живота и здравето си, винаги когато се наложи, за да помогне на хора които дори не познава.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Любопитно 7782997993348971280

Публикуване на коментар

  1. да не псува ръководството,защото е подал Молба да работи в МВР,като не му харесва е свободен да напусне...нищо че знае три езика,цялото нормативно устройство на визовите режими,да е ниво експерт в разкриването на фалшиви документи за около 15 секунди,за да не затормозява европейския ром да мине границата с ЕГН-то на баба си,щото и те са европейци,нали така? Да говори учтиво на Вие,докато го записват,псуват,и говорят на Ти....

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item