stoineff

Шестима ранени в катастрофа край Мездра

Катастрофа Мездра

Шестима са пострадалите в тежка катастрофа край Мездра. Единият е в по-тежко състояние с опасност за живота и е закаран за София, съобщава tribali.info.


Като причина за катастрофата се сочи мократа пътна настилка, казват местни полицаи цитирани от изданието.
50-годишният Пламен Борисов от Козлодуй пътувал с "Шевролет“-а си от София за Мездра, когато на завоя преди село Ребърково колата се поднесла и той загубил контрол над нея.

Мъжът се натресъл в "Ауди“ със софийска регистрация, след което автомобилът му се преобърнал по таван. "Ауди“-то се завъртяло, обърнало се срещу посоката на движение и се забил челно в пътуващото след него "Пежо“.

Пламен Борисов пътувал сам, в "Ауди“-то е имало 4 човека от Мездра и село Царевец, а в "Пежо“-то - двама от Царевец. Шестимата пострадали са транспортирани веднага в болницата, където в момента им се правят изследвания.

Един от ранените е 50-годишният Драгомир от Царевец. Той е пострадал най-много и в момента го транспортират за "Пирогов“. Мъжът е със счупен таз и множество наранявания.

"Имам 20 години стаж зад волана и това ми е първото нарушение. Стотици пъти съм минавал от тук, но това ми се случва за първи път“, каза Пламен Борисов.

Полицията предупреждава водачите, преминаващи по маршрута, да шофират с повишено внимание, защото пътната настилка е мокра и хлъзгава, а от склона край шосето се стича кал.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 8026129934706988412

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item