stoineff

Мотористи се размазаха на АМ Струма до Старо село

На тежка катастрофа в района на Старо село на автомагистрала "Струма" е станал свидетел репортер на "Интервю".



Мотористите са се размазали в платното посока Благоевград - София. Вероятността да са живи е нищожна. Единият е лежал на асфалта, а другия до мантинелата.

По данни на полицията моторът е самокатастрофирал поради несъобразена, висока скорост. Сайтът "Пик" обаче цитира "Фейсбук" потребители, които също са свидетели на катастрофата и смятат, че това не е истината.

"В неделя, 10-ти ноември, около 16:30 часа на магистрала "Струма" в посока София, в отсечката между Старо Село и Студена автомобил УМИШЛЕНО и НЕПРЕДИЗВИКАНО е притиснал към мантинелата мотор, на който освен моторист, имаше и пасажер. В следствие на катастрофата си отиде един човешки живот, а друг е в Пирогов със сериозни наранявания. Издирва се автомобилът, който е причинил инцидента - малък бял хечбек (от категорията на Поло и Голф), не особено нов модел.
По лявата част на автомобила със сигурност има следи от мотоциклета, освен ако не са заличени вече. По всяка вероятност автомобилът се е движил в пакет със златист джип (по непотвърдена информация - Шевролет Каптива). След инцидента и двата автомобила са спрели за секунди, видели са какви са последствията от удара и веднага са избягали в посока София.



+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Перник 3119187247638481808

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item