stoineff

Питон глътна цял човек в Индия

Питон глътна цял човек в Индия

Питон глътна индиец от щата Керала, пише руският сайт „Сегодня", като е публикувал и снимка на влечугото натоварено в камион, като доказателство.



Мъжът купил от магазина алкохол, но решил вместо да се прибира у дома да го изпие на улицата. След като изпил порядъчно количество останал да спи пред магазина за алкохол, където го открил и питонът.

Влечугото задушило и глътнало пияния мъж. След „угощението" питонът нямал сили да изпълзи от улицата и останал там. На сутринта местните намерили издутия питон, по който ясно личали очертанията на човека.

Известни са случаи при които питони са гълтали цели антилопи, овци, дори и възрастен елен.
Влечугото обикновено се храни с птици, други влечуги, дребни гризачи.
От биологията на вида се знае, че стомахът на питона в свито състояние е с диаметър на око. При нужда той се разтяга необичайно много и може да побере дори антилопа или алигатор. След като похапне обаче, змията стои неподвижно часове наред, за да смели храната си. Тя мачка плячката си с конвусивните движения на мускулестото си тялото. Така храносмила, а излишното връща през устата.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Свят 2271755057885757076

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item