stoineff

Стрелба срещу автобус по линията София - Смолян - Рудозем

Стрелба срещу автобус по линията София - Смолян - Рудозем

Истински екшън стресира пътниците по линията София - Смолян - Рудозем късно в четвъртък. За инцидента разказаха потърпевши пред "Стандарт".

 Малко след 20 часа микробусът на транспортна фирма от Рудозем "Транспортни превози" спрял за почивка на автогарата в Хвойна и повечето пасажери слезли да се поразтъпчат. Вътре останали 4-5 души, когато изневиделица силен удар разтресъл возилото.
При огледа на возилото изплашените пътници забелязали на страничните стъкла на микробуса две дупки, а прозорецът бил жестоко напукан. Отворите с големина на едра монета досущ приличали на дупки от стрелба с въздушна пушка или пистолет, разказа очевидец. Един от изстрелите бил точно на нивото на главата на една от пътничките - девойка, която по време на почивката останала вътре в микробуса. По чудо момичето не е пострадало, но било в стрес от преживяното.

По-късно то разказало на разследващите, че вандалите стреляли по микробуса от автомобил с марка "Опел Астра", но заради тъмнината не успяла да види номера. Всички пътници от микробуса са били свалени и транспортирани до Смолян и Рудозем с друг автобус. Сред най-коментираните версии сред пътниците била атаката от конкуренти на фирмата превозвач, собственик на простреляния микробус.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

София 250975020471289789

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item