stoineff

Уникални идеи за Коледа и Нова година

Магазини хотели, ресторанти и кръчми вече готвят Коледни намаления (увеличения) и Новогодишни куверти. Туристически агенции предлагат екскурзии до Хаваите и Карибите, където да пиете с Дядо ви Коледа мохито под жарките лъчи на слънцето.

"Интервю" ще ви предложи само идеи как да организирате семейното тържество и да ви бъде приятно със семейство, децата и близките си. За ядене, пуйка, постни ястия за Бъдни вечер може да си пишем с часове и пак няма да кажем нищо ново. Ето все пак четири начина да прекараме Коледа по - приятно.

1. Украсете не само елхата но и играчките за Коледното дръвче.

 Ако имате деца ги включете в подготовката няколко дни по - рано. Отделете им време и украсете коледните топки за елхата като ги направите уникални. Ето идея как да го направите. Може да използвате темперни, или маслени бои. Намажете ръцете на детето си и сложете отпечатъка върху играчките. Направете от всеки пръст снежен човек. Нека боята е с бяла, а играчките в по - тъмни нюанси.Опитайте! Ще разберете, че приятните мигове с най - близките ви са много по - важни от всичко. Усетете духа на Коледа. Вижте пример:

Идеи за Коледа и нова година - играчки

2. Направете снежен човек но от старите гуми.


Може и да ви изглежда странно, но в почти всеки гараж има четири гуми, от  които нищо не става. ( Важно! Ако сте жена попитайте мъжа си, преди да намажете летните нископрофилни 19 - ки "Мишелин Пилот".)
Децата освен, че обичат големите снежни човеци обичат да виждат и креативността у родителите си. Най - добрия пример е личния. За това отделете време да боядисате няколко стари гуми и готово. Вече имате снежен човек. На собствениците на пунктове за смяна на гуми, ще кажа, че за подобна идея вероятно ще трябва да платят хиляди левове в някоя рекламна агенция. Guerrilla marketing, брат! За останалите остава това, което не може да се купи с Мастеркарт - безценно! Снежен човек у дома до камината... или на двора през лятото.. все тая.. готино е!

Снежен човек от автомобилни гуми

3. Направете си сами играчки.

Тази идея не е никак уникално нова, но пък за сметка на това е приложима освен за Коледа и за други дни и моменти от живото ви. Виждал съм с очите си жена да си прави обеци, и полюлей. Не казвам, че трябва да го направите и вие, но е хитро. Няма да описвам цялата технология, за да остане загадка... от къде да си купите мънистата, дрънкулките и камъчетата... И да не вземете да опитате с лампички.. ще стане много святкащо :)


4. Направете си подаръци.

Ама истински уникални подаръци. Знаете за Коледните подаръци. Трудна работа. Е поне на един можете да подарите чорап. Най - добре е на двама по един чорап, защото иначе единия чорап ще остане неизползваем. Напълнете чорапа с памук. Зашийте му очи и нос. Ха ... това стана нещо като снежна чорапена кукла, или нещо такова. И ако го правите на ползвайте непран чорап, моля!

Идеи за Подаръци за Коледа и Нова година

Ако сете харесали тези четири идеи повече от почивка на Канарските острови. Натиснете бутона "харесва ми" отгоре, или просто споделете тази статия във вашия профил. Ако ми съберете 1 000 000 000 лайка има голяма вероятност да измисля нещо такова и за Трифон Зарезан!
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Любопитно 8509885340331759334

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item