stoineff

Код жълто в 19 области - силен вятър и снеговалеж

Силен вятър и снеговалеж


Жълт код е обявен за опасно силен вятър в 19 области в страната, сочи справка в сайта на Националния институт по метеорология и хидрология. 

Това са областите Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Русе, Търговище, Сливен, Ямбол, Хасково, Кърджали, Бургас, Варна, Добрич, Шумен и Разград.
Код жълт означава, че времето е потенциално опасно. „Има повишена вероятност за опасни метеорологични явления. Възможни са щети. Следете прогнозата за времето. Не предприемайте неоправдан риск, особено при извършване на дейности, които зависят от времето”, съветват от НИМХ.

През следващото денонощие ще преобладава облачно време. Ще вали дъжд и сняг. Привечер валежите ще спрат, а облачността ще се разкъсва и намалява.
Минималните температури ще са предимно между минус 2° и 3°. Максималните ще са между 3° и 8°, в Североизточна България около нулата. Понижението на температурите ще продължи.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 1839601004867960545

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item