stoineff

27 годишен перничанин закла свой съгражданин в квартал Изток

permik ubiictvo iztok

Последни новини от Перник. Полицаи арестуваха  извършител на жестоко убийство. Инцидентът станал в дома на жертвата в пернишкия кв. „Изток”.

Починалият - 62 годишен и заподозреният за убийството му С.В./27 г./ били познати и вечерта на 6 декември се черпели. Най-вероятно поради изпитото голямо количество алкохол между двамата възникнал скандал, който приключил със смъртта на по-възрастния мъж. Сигналът в полицията бил подаден около 18,00 ч. Наложило се апартамента да бъде разбит, тъй-като бил заключен. Органите на реда открили вътре тялото на 62-годишния мъж с порезна рана в областта на лицето и извършителя С.В. с кръв по дрехите и в явно пияно състояние.

Криминално проявеният 27-годишен мъж е задържан с прокурорско постановление до 72 ч. и ще му се иска постоянен арест. Тялото на 62-годишният мъж е закарано в съдебна медицина - Перник за аутопсия. Мотивите и причините са в процес на изясняване. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Перник 7785123567054147033

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item