stoineff

Георги Мицов е името на закланият снощи в Дупница

Мъж Заклан в Дупница


58-годишният Георги Мицов е закланият снощи в Дупница. Задържан с мярка за 24 часа е вероятният извършител - 50-годишният Атанас Атанасов, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.


БГНЕС припомня, че снощи в жилищен блок на ул. "Хан Крум", намиращ се срещу старата автогара в Дупница бе извършено жестоко убийство.

Тримата, които са с нисък социален статус, както съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Кюстендил, се събрали за пореден запой в апартамента на първия етаж в блока до павилиона за пици и хамбургери. Жилището е на Йордан Василев.

Към 18.30 часа снощи живущ в блока подал сигнал в полицията, че в жилището на Василев вероятно има извършено престъпление.

След като влезли в жилището, полицаите открили заклан Георги Мицов, който е от село Бистрица, община Дупница.

Задържани с полицейска мярка за 24 часа са Атанас Атанасов, у когото е намерено оръжието на престъплението - кухненски нож, както и собственикът на апартамента.

Към 20 часа снощи тялото на убития Мицов е транспортирано за аутопсия в моргата на болницата в Кюстендил, а апартамента бе запечатан след направения оглед.

За случая е уведомена прокуратурата, образувано е досъдебно производство.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 8561184643642215947

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item