stoineff

Коритаров: Формулата на кризата, в която се намираме се съдържа в доклада на Доган

Интервю-коритаров

В Интервю за сутрешния блок на bTV - Коритаров направи един анализ на политическата ситуация в България. Сегашните събития са екранизация на доклада на Ахмед Доган - според журналиста.

В доклада на Ахмед Доган също се говори за обществен договор, така че проблемът сега не е в управляващите, а в десницата. Сегашната ситуация и протестите са провокация към политическия елит за разработването на нов регламент.

Той обясни какви според него са били причините да започнат протестите. „Задкулисието не е, защото е назначен Делян Пеевски, а защото се подкрепи правителство без коалиционно споразумение“, обясни той. Коритаров обвини политиците, че са пропуснали да прочетат и анализират доклада на Ахмед Доган на 8-ата конференция на ДПС в началото на 2013 г. „Това е пропуснат шанс. Доклад, който остана незабелязан и неанализиран. В моята класация този доклад е №1, за съжаление засенчен от опита за покушение. При внимателен прочит и анализ в него няма да е трудно да установим че това е формулата на кризата, в която се намираме. Това в момента е екранизация на доклада на Ахмед Доган, в специфична част от доклада са изведените от него формули за кризата. Докладът е анализът на една ситуация как трябва да предхожда политическото поведение“, обясни Коритаров.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 8947393922385843520

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item