stoineff

От ВМА Варна призоваха за кръводаряване за самозапалилия се Събин



По молба на лекарите от Военноморската болница, от Община Варна изпратиха призив за кръводаряване за Събин Събинов, който както съобщи "Интервю" по рано днес се е самозапали до Тубдиспансера във Варна. Младият мъж е в критично състояние, в реанимацията на лечебното заведение.


Желаещите да дарят кръв за него, могат да го направят в Центъра по трансфузионна хематология в двора на болница "Света Анна", като трябва да съобщават името на младежа и къде е настанен за лечение - Събин Събинов, настанен в реанимация на Военноморската болница във Варна.



Според разказа на баба му Събин от два дни е станал агресивен, като вчера е псувал без причина близките си, съобщава "Петел". Тази сутрин той е поискал от нея пари, а тя му е дала последните 35 лева от пенсията си. “С тях е купил бензин и се е запалил”, сподела възрастната жена.

Според очевидци Събин първоначално е говорил, че ще запали къщата си, намираща се на ул. "Сава", но впоследствие е решил да посегне на себе си. Отишъл е в градинката до Тубдиспансера на ул. "Мануш войвода" с пет литрова туба бензин. Изкарал документите си и кибрит, полял се с течността и се запалил. След това Събинов побягнал по улицата пред Тубдиспансера. Очевидци веднага се опитали да го загасят с одеяла, но той продължил да бяга и на 100-ина метра пред хранителен магазин хората се опитали отново да го гасят. Там дошла и линейката на Бърза помощ, която го откарала във Военноморска болница. В момента Събинов е в операционната, където лекарите се борят за живота му.

Родителите на 21-годишния младеж са разведени, като и двамата са в Германия. Според съседи, майка му се занимава с най-древната професия. Събин и неговите трима братя и сестри са отгледани от баба си и дядо си. В момента при него в болница е вуйчо му.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 4361842739584247365

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item