stoineff

Явор Дачков заяви, че разполага със скандалния запис

 

Явор Дачков каза в интервю за TV7, че редакцията на вестник „Галерия” разполага с така скандално коментирания запис от среща на Първанов, Бойко Борисов и Румен Петков, който ще бъде предоставен  само и единствено в съда, като отговор на делата, които бяха заведени срещу вестника.
Журналистът  мотивира решението да не пускат записа в публичното пространство с факта, че за разлика от други подобни случаи този запис не е правен със СРС-та и от МВР, а очевидно - от един от тримата участници в срещата.

Това го компрометира като официално средство, но не го прави по-малко истински. По смисъла на българското законодателство свободното му разпространение би било тежко закононарушение, за което редакцията справедливо може да бъде обвинена.

Дачков беше помолен по време на интервюто от водещият Любен Дилов - син да коментира ставащото в момента в студиото на Нова телевизия - дуелът между Николай Бареков и Люба Кулезич, Дачков прочете смс-и, които доказват как Кулезич получава детайлни указания за предаването си от висш полицейски служител.

Според журналистът един от главните виновници за пълната идейна и политическа криза в България в момента са именно неговите колеги, които са едновременно и жертва на престъпленията срещу обществото, които самите те извършват.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 1459426107343486259

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item