stoineff

Убиха по особено жесток начин Митьо Сърбина в Гоце Делчев



Последни новини. Гоце Делчев отново е разтърсен след ужасяващото убийство на 57-годишния Димитър Ангелов, известен в Гоце Делчев като Митьо Сърбина. 

Жертвата е смазана от жесток побой с дърво от двама мъже.

 За извършеното тази нощ престъпление пред жилищен блок в кв. "Юг", съобщава "Инфомрежа". За 2014 г. това е третото убийство в града.

Убийците повикали Митьо от жилището му и го смлели от бой на входната площадка. След което избягали. Това е порната кървава новина през последните дни в града. Полицията арестува за няколко чака двамата мъже. Единият от извършителите е 37-годишният К.Г. от село Огняново, а другият е Г.С., на 38 години от Гоце Делчев.

Те вече са дали показания пред разследващите. Източници от полицията обаче твърдят, че разказите на двамата се разминават и затова все още не е ясно причината, довела до трагичния спор между Митьо Сърбина и нападателите му.

От разказа на убийците и от свидетелски показания, става ясно, че мъжете са извикали около 21 ч. Димитър Ангелов да слезе пред блока от апартамента си на четвъртия етаж, за да разговарят. Митьо Сърбина вече се бил приготвил да си ляга и затова излязъл навън по пижама. Според очевидци на престъплението спорът между тримата отстрани изглеждал първоначално безобиден. Единият от нападателите обаче носил със себе си дърво.

Двамата мъже първо изблъскали 57-годишния мъж в бараката пред блока, нанесли му побой като счупили и прозорец. След като Сърбина паднал на земята нападателите му си тръгнали спокойно без да бягат.

Днес в МБАЛ "Иван Скендеров" ще бъде направена аутопсия на трупа. Криминалистите пък ще продължат да нищят убийството.

От началото на годината в Гоце Делчев станаха три убийства. На 4 януари на паркинг пред местна дискотека в безпомощно състояние бе намерен 32-годишен мъж от Попово. По-късно той издъхна в столична клиника. За убийството му са арестувани двама младежи от Сатовча.

Преди три дни новината за 20-годишният Марио Христов, който закла възрастната си баба обиколи със светкавична скорост родните медии. 77-годишната Магдалена Христова бе намерена убита в мазето на дома си. Аутопсията показа, че тя е умъртвена с шест дълбоки рани от нож и от брадва.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 8402730055444147126

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item