stoineff

Интервю С Румен Петков по БТВ се превърна в махленски скандал


В махленски скандал с остри подхвърляния и сатирични забележки се превърна интервюто на Генка Шикерева с Румен Петков в предаването „Тази сутрин” на bTV.

„Вие сте малко неподготвена”, заяде се политикът с журналистката, заради въпроса й, защо не е информирал Корнелия Нинова и Станишев за разговорите около инвеститорите за Белене. „Ако ви преча да изляза”, попита той. „Не!”, отсече Шикерова.
„Не аз съм убедил ГЕРБ да разговаря за Белене. И това си е техен въпрос какво инвеститорите са обсъждали с Бойко Борисов. За флашките само се безпокоя, че ме няма в тефтерчето на цар Киро”, каза Петков. Той обясни, че за разговорите си с ГЕРБ за АЕЦ „Белене” е информирал министъра на икономиката Драгомир Стойнев и премиера Пламен Орешарски.

„Проблемът е, че Станишев и Корнелия Нинова не са отишли да разговарят с Борисов. Като не си общуват има проблем. Това, че Борисов се е видял с инвеститорите е добре. А ръководството на БСП не изпълнява конгресното си решение”, обясни Румен Петков. Той се изнерви от въпроса на Шикерова като какъв е взел присърце АЕЦ „Белене”.

„Като човек, който участва активно в референдума и отстоявал за АЕЦ „Белене” от 90-те година насам и да изпълни конгресно решение на партията. А от вас разбирам че общуването ми трябва да имам мандат. Млад човек сте, а какво остаряло мислене имате. Лаврентий Павлович Берия би ви завидял”, захапа водещата Румен Петков. Той обяви, че ДПС също са се срещнали и са изслушали същия инвеститор.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 5140841725958265283

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item