stoineff

Няколко катастрофи заради непочистената магистрала Тракия



Лек автомобил е катастрофирал на автомагистрала "Тракия", на 11-ия километър в платното в посока София, съобщи Фокус. 

Колата се е ударила в мантинелата, завъртяла се е и е с паднала броня. На място няма полиция. При инцидента видимо няма жертви, автомобилът и в момента е на пътното платно, затруднява движението.


Автомагистрала "Тракия" в района на Ихтиман изобщо не е почистена, на пътното платно има сняг и лед. Пътят е хлъзгав. Има мъгла. Това е поредната катастрофа днес заради непочистената магистрала.

ТИР-ът, който се завъртя при катастрофа с кола и задръсти магистрала „Тракия”, вече е изтеглен от платното да движение и пътят е освободен. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.
Като причина за инцидента служителите на реда изтъкват движението на камиона с несъобразена скорост. Иначе магистралата продължава да не е почистена и в участъка Пазарджик - София. Колите се движат в този участък с около 50 км/ч.

По пътното платно има сняг и лед, а на места са се образували коловози. Между тунел "Траянови врата" и Ихтиман има мъгла. Приканват се водачите да бъдат много внимателни и да шофират съобразно усложнената метрологична обстановка
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

София 8129845200171900343

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item