stoineff

Наркоманка изнасилвала децата си пред публика


Смело деветгодишно дете даде потресаващи показания пред полицаите в Оклахома относно неговата майка, която изнасилвала многократно своите три деца, а приятели й плащали, за да гледат извращенията. Властите в окръг Бекам научили за делата на 30-годишната Натали Лин Уеб през август, след като инспектор на Департамента за социални услуги е разговарял с най-възрастното от децата, което разказало, че майка му „продава секс с децата си“ на други възрастни.
Според полицейски документи, попаднали на разположение на „Хъфингтън пост“, базирани на разговорите с 9-годишния, жертвите са били 8-годишният му брат и неговите 2 сестри на 2 и 3 години. Според тях, Уеб канила хора в спалнята си или в банята, където след това завличала двете момиченца. Възрастните били двама. Посочва се, че Уеб е била гола по време на кръвосмешенията, случвали се между декември 2012 и март 2013 година в дома й в Елк сити.

Деветгодишното момче е заключвало вратата на стаята си, но това не му пречило да чува писъците на сестрите си, които умолявали майка им да спре. Веднъж той дори станал свидетел на извращенията. По думите му, при тях са били използвани „чужди предмети“. Тригодишното момиченце е потвърдило разказите на деветгодишното момче пред полицаите. То споделя, че преживяването е било „отвратително“. Деветгодишното момче също е разказало, че е видяло как е изнасилван и брат му. Самото то обаче успяло да избегне сексуалния тормоз, защото избягало навън и се скрило в контейнер за боклук.

Изданието посочва, че повечето детайли на ужасното престъпление не могат да бъдат публикувани поради потресаващия им характер. Уеб отрече за престъпленията след ареста си и настоя да бъде подложена на детектор на лъжата. Там обаче тя се провалила. Уеб е признала на следователите, че често е използва метамфетамини и също е продавала наркотика от дома си.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

криминални 3000581457433483242

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item