stoineff

Шумахер остава в кома. Следователи проучват видео от каската му

Шумахер - последни новини

Последни новини. Следователи проучват камерата, която е била на ски каската на бившия пилот и световен шампион от Формула 1 Михаел Шумахер, за улики  на ски инцидента, който го остави критично ранен във френска болница.


Френските медии късно в петък написаха, че полицията е иззела фотоапарата от семейство Шумахер. Все още не е ясно дали тя е снимала по време на инцидента.

Мениджъра на пилото, Сабине Кем , напра изявление в събота, че семейството е предало камерата на каската на властите доброволно.

"Фактът, че това е трябвало да бъде направено против волята на семейството не е вярно", каза тя.
Кем каза, че състоянието на  Шумахер остава критично, но стабилно.

Неговите лекари казват, да не се очаква по-нататъшно актуализиране на състоянието му, преди понеделник, казва още мениджъра.


Шумахер е претърпял тежка травма на главата при инцидента миналата неделя в Мерибел, във френските Алпи. Той е в медицински кома и е претърпял две операции.

Кем казва, че във вторник,  приятели и роднини, които са били на ски с него казват, че е ударил скала, скрита под дълбок сняг и се "изстрелял" с главата напред към друга скала. Той не се движел бързо в момента, каза тя.

В Петък беше 45 тият  рожден ден на бившия Формула 1 шампиона, отбелязана с мълчаливо бдение от фенове, които се събраха пред болницата в град Гренобъл, където той се лекува.

Шумахер на ски - последни новини
Шумахер е най-успешният пилот във Формула 1 история, спечели 72 Гран При състезания между 1996 г. и 2006 г. за Ferrari. Автомобилният производител е публикувал съобщение на интернет страницата си в петък.

"Това е специален ден за Ferrari и всички негови фенове, тъй като това е рожденият ден на Михаел Шумахер". "В момента, той се справя най-важната битка на живота си и затова ние искаме да му изпрати много специални пожелания."
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Спорт 3598205207562794508

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item