stoineff

Убийството във Варна - подробности

Убийството във Варна - подробности
IMPACT PRESS GROUP, БЛИЦ

Последни новини. Агенция БЛИЦ Публикува шокиращ материал от мястото на разстрала пред гранд Мол Варна.


Благодарение на партньорството с IMPACT PRESS GROUP, БЛИЦ разпространява първи снимки от кръвопролитието пред Гранд мол във Варна. Кадрите са заснети минути след престъплението. БЛИЦ вече съобщи, че варненец е хванал жена си на калъп с любовник, след което застрелял на място и двамата.

Сигналът за случилото се постъпил в Спешна помощ в 14.40 часа. Мъж, който подозирал, че съпругата му изневерява, я проследил до мола. Там обаче загубил следите й. Тръгнал да си купува цигари, когато на паркинга между блок 41 и 42 на булевард "Владислав Варненчик" видял половинката си да се натиска в автомобил с друг мъж.

Човекът буквално полудял. Отишъл  до прозореца на шофьорското място, извадил пистолет, попитал мъжа: "Ще е*еш други жени, а?", след което го прострелял с няколко суршума. Жената  опитала да избяга от автомобила, но се спънала още на излизане. Мъжът и я настигнал и изпразнил в нея останалите в пълнителя патрони.

БЛИЦ цитира разказа на  бивш полицай, който живее  в непосредствена близост до местопрестъплението - Иван Железов. Бившия полицай  чул стрелбата отвън, като според него  изтрелите били между 5 и 8. Той видял от терасата си  на третия етаж, видял как убиецът довършва жертвите си. При оттеглянето си с бавни и спокойни стъпки, стрелецът се е обърнал към очевидците и им показал отсечена от лакът ръка.

По късно  убиецът е открит от полицията в изоставен постройка на улица „Крепостна"12, където той се е самопрострелял.

Антоанета Касабова от Спешната помощ във Варна потвърждава,  цитирана от "24 часа", че има такъв човек в болницата и той е прострелян в главата, като в момента е в шокова зала.


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 3493110221074882209

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item