stoineff

Преслава е припаднала в тоалетната преди концерт в Пловдив

Преслава

Последни новини. Преслава е открита припаднала и с едва уловим сърдечен ритъм. Това разпространиха  няколко жълти родни издания. Заглавия от рода на "Сърцето на Преслава спря", "Преслава е с неуловим сърдечен ритъм" и пр. разтревожиха феновете и близките на звездата. Към момента официално потвърждение за случилото се няма.

Спорад клюката Преслава е припаднала снощи в Пловдив, където са я открили полужива паднала в тоалетната на пода, с понижени жизнени показатели - неуловим пулс и много ниско кръвно налягане.

След пристигането на Спешна помощ, които били извикани своевременно от управителите на заведението, охраната помогнала да бъдат изтласкани любопитните фенеове около певицата.
Според запознати този припадък не е първият на певицата.

Ето и цитат от "Всеки ден":

"Преслава е била на косъм от смъртта след предозиране с кокаин по време на участие в пловдивски клуб. Чалга иконата припаднала в тоалетната на заведението, където съвсем случайно била намерена полужива от персонала, научи сензационно „Всеки ден" от очевидци. Охраната веднага извикала линейка. Певицата била откарана в интензивното отделение на една от пловдивските болници. Там едва я спасили. „Беше наистина много зле! Състоянието й беше критично", коментира неофициално медицинска сестра.

След като видели в какво състояние е Преслава, лекарите били втрещени докъде се е докарала. „Пациентката беше в безсъзнание, сърдечният й ритъм бе почти изчезнал", съобщиха за „Всеки ден" хора от болницата. „Преляхме й кръв, само това я спаси, още няколко минути и можеше да я изпуснем. Не можем да повярваме, че се е докарала до там", коментираха медици.

Само за година някога пищната секс бомба се стопи рекордно - от 70 до сегашните 42 килограма. Макар и да твърди, че всичко се дължало на здравословното хранене, истинската причина били наркотиците, с които тя прекалявала почти всеки ден. Преслава дотолкова се пристрастила, че не мислела за нищо друго, хвърляла хиляди за белия прах и станала първа дружка с най-големите дилъри в столицата, твърдят източници на „Всеки ден"."
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 4542946362969474847

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item