stoineff

Samsung, Galaxy S5 ще скарнира ириса на окото

Samsung, Galaxy S5

Следващият флагман на Samsung, Galaxy S5, ще бъде представен през април т.г. Той ще предлага и нови технологии, като една от тях може да бъде сканиране на ириса на окото, съобщава агенция Bloomberg.


"Традиционно представяме първия си модел от висок клас в началото на годината, около март или април и искаме да направим това и тази година", коментира вицепрезидентът на Samsung Mobile Лий Юнг Хий. Той не конкретизира срокове и подробности за възможностите на устройството, предаде dnevnik.bg.

За сметка на това споделя, че с S5 компанията ще се върне към корените си и ще обърне внимание на екрана и задния панел на смартфона, за да отличи модела от предшествениците му. Запитан дали наистина новият модел ще има технология за сканиране на ириса, Хий отговаря, че много хора се интересуват от нея, а самата компания обмисля подобна възможност.

"Когато представим нашия S5, може да очаквате и наследник на умния часовник Galaxy Gear, който ще има повече функции, а обемистият му дизайн ще е подобрен", коментира Хий. Той не желае да даде повече информация и за това устройство.

Според източниците на агенцията Samsung подготвя промени и в смартфона Galaxy Note. Следващото му поколение се очаква в края на лятото и вероятно ще предлага извит около двата ръба на корпуса дисплей. Хий не коментира темата, като загатва единствено, че целевата аудитория на този модел са хора, които имат нужда от професионално устройство и са склонни да платят повече за него.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Технологии 5423572488889914069

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item