stoineff

Състоянието на Шумахер остава критично


Последни новини. Състоянието на Шумахер остава критично. Френските лекари са започнали мозъчни тестове на Михаел Шумахер, за да видят кои зони са били увредени, съобщиха световните агенции в понеделник.


Седем кратния световен шампион от Формула 1 е в изкуствено индуцирана кома в продължение на 15 дни, след като удари главата си в една скала,в курорта Мерибел.

Той е имал операция за отстраняване на една малка част от черепа му, в опит да облекчи натиска върху мозъка му, според документите в Цюрих от края на седмицата.

Фредерик Роси, швейцарски неврохирург, казва, че рисковете от такава операции, варират от подуване на кървене до инцидентно отваряне на външната мембрана на мозъка.
Междувременно немския ежедневник Bild пише, че е получил информация, от медицинския екип, който лекува Шумахер в Гренобъл, че все още има предположения и големи страхове от "неочаквани усложнения", като мозъчен кръвоизлив и инфекция.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Спорт 308412499115682906

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item