stoineff

21 убити и хиляди ранени в Киев Украйна

21 убити и хиляди ранени в Киев Украйна

Последни новини от Киев. Координатор на медицинската помощ на Майдана Олга Богомолец разказа за най-честите рани, получени от поддръжниците на опозицията по време на боевете в украинската столица. Те са по главата и очите. В интервю за Радио „Свобода“ Богомолец добави, че сред причините за смъртта са пряко попадение в сърцето и коремната кухина.
Богомолец заяви, че медиците не са успели да окажат помощ на много хора, защото екипите на Бърза помощ не могат да стигнат до ранените. „Линейките не стигаха до нас. Затова пациентите пострадаха вследствие на това, че получиха само първа медицинска помощ. Не успявахме да ги закараме в реанимацията“, каза тя.

По последни данни, загиналите по време на безредиците в Киев са 20 души. Ранените са стотици. Ако се отчете броят на тези, които са с по-леки наранявания и лекарите ги пускат за домашно лечение поради липса на места в болниците, броят им може да достигне хиляди.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Свят 2802584088026585177

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item