stoineff

Лудогорец - Лацио 3:3 Българите са на 1/8 финала на Лига Европа

Лудогорец - Лацио

Лудогрец завърши наравно в София с Лацио след феноменален мач с много обрати и така продължи в следващия етап на Лига Европа. 1/8 финалите.

 Тима от Разград получи ранен гол още в първата минута, което направи мача невероятно труден за тях. Така завърши и първото полувреме. Второто полувреме след кратък импулс в играта на нашите момчета получиха и втори гол. Когато всички мислеха, че мача ще се доиграва започна головата фиеста.

Безяк напредна с топката в крака и стреля, но кълбото срещна страничната греда. Две минути по-късно словенецът взриви трибуните с дежурното си попадение в Европа. Нападателят на "орлите" се разписа с удар по диагонала. В 78-ата минута Христо Златински изравни след удар отдалеч, като попадението падна с помощта на стража на Лацио, който не се намеси по най-добрия начин. В 82-ата минута Мирослав Клозе вкара за 2:3 след добавка и отново нашите изтръпнаха.
88 - ма минута 3:3! ЖУНИОР КИШАДА БЕЛЕЖИ И ЛУДОГОРЕЦ Е НА 1/8-ФИНАЛИТЕ! Българи юнаци!
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Спорт 4217106018962364142

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item