stoineff

Онлайн запознанства - 5 типа мъже, които е най-добре да избягвате

Авантюристът-господин живея за момента

Г-н „Живея за момента”


Как ще го познаете: Профилът му е осеян с “дълбокосмислени” фрази от рода на „Животът е твърде кратък.”, „Няма невъзможни неща.” и „Не вземай живота твърде насериозно. Никога няма да се измъкнеш жив от него.” Много вероятно е да попаднете и на снимки в крайно неестествени пози, чиято единствена цел е да изложат на показ някоя от татуировките му с подобен надпис, от която разбира се той е страшно горд!
Какво означава: Общо взето той се опитва да извлече максималното от всеки момент, в което по принцип няма нищо лошо. И все пак подобен индивид е много вероятно да се окаже твърде непостоянен, повърхностен и при всички тези “проницателни мъдрости”, които изпълват профила му, в крайна сметка той не казва нищо съществено за себе си.
Как да постъпите: Освен ако вашият идеал за мъж не е „човек на клишетата” най-добре погледнете трезво на нещата и стойте далеч.

небрежар, небрежен, мъж

Г-н Небрежен


Как ще го познаете: В поле „опишете себе си” той е посочил „просто губя време”, кратко и лаконично е намигнал или е оставил полето непопълнено. Всъщност много вероятно е голяма част от останалата информация в профила му също да липсва, а единствената снимка, която е качил е меко казано непретенциозна...
Какво означава: В някоя самотна нощ той е попаднал на сайта и е решил да „скочи” в света на онлайн запознанствата. Уви прекалено големия му мързел, срамежливостта или липсата на въображение му пречат до довърши нещата до край и да подходи правилно. Не поема инициатива, а апатията като че ли присъства прекомерно в ежедневието му.
Как да постъпите: Игнорирайте го! Всичко това не говори никак добре за общото му отношение към живота.

Фитнес манияк

Г-н Мускул


Как ще го познаете: Това е човек, който или е системна жертва на крадци на ризи или живее с илюзията, че снимките с голи до кръста мъже са толкова привлекателни за жените, колкото са снимките с голи до кръста жени за мъжете.
Какво означава: Очевидно той изглежда добре и има хубаво тяло. Той го знае, но държи да го разберете и вие, ето защо се е погрижил да качи достатъчно количество снимков материал (може би 11-15-20 броя снимки), така че никой да не пропусне да забележи плочките и мускулите на ръцете му.
Как да постъпите: Най-добре е да избягвате подобни индивиди. Излишната показност е едно на ръка и дори да успеете да я преглътнете, то доста трудно ще ви е да живеете с неговата пристрастеност към фитнеса и спортните занимания или дори към самия себе си.

Депресиран мъж, отчаян мъж

Г-н Отчаян


Как ще го познаете: В графа „аз търся” той е посочил „жена между 18-100 години”. Много вероятно е да попаднете и на реплики от рода на „Търся своята специална дама, която да обичам и уважавам.” или „Аз съм просто един добър и честен мъж, който търси хубаво и добро момиче.”
Какво означава: Той е толкова отчаян, че е готов да бъде с всеки, който му обърне някакво минимално внимание. Копнежа му за любов е толкова силен, че граничи с психическо отклонение.
Как да постъпите: Дори не му отговаряйте. Да, може би в първия момент ще си помислите, че това е което искате – внимателен и послушен мъж – но ви гарантираме, че след кратък период от време сладникавата му безхарактерност ще ви досади до толкова, че ще ви се иска да бяхте послушали съвета ни.

мъжа поет

Поетът


Как ще го познаете: По дълбоките излияния извиращи от поетичната му душа. Напр. „Животът е като нежна целувка на океана с пясъка на плажа.” или „Искаш ли да бъдеш музата в моя живот?”. Освен това обича да препрочита „Алхимикът” и „се наслаждава на красотата на дъжда, както и на прекрасната дъга”.
Какво означава: Само Господ знае...
Как да постъпите: Хм, поискайте му гола до кръста снимка? Съжаляваме, но тук дори и ние сме объркани...




+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Lady 7852977415198481888

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item