stoineff

Доживотни присъди за убийците садисти от Мечка


Източник: bgsever.info

Четири доживотни присъди са получили днес убийците на две възрастни жени в Стежерово - Юсеин Раимов, Рамадан Шерифов, Мемиш Мемишев, и Мемиш Асанов, всичките от съседното село Мечка, на заседание на Апелативния съд във Велико Търново пише bgsever.info.

На първа инстанция след няколкогодишно разследване те са оправдани. Апелативните съдии във Велико Търново обаче са преценили, че съществуват достатъчни, макар и косвени доказателства, които уличават четиримата роми в зверските убийства. Днешните присъди могат да бъдат обжалвани пред Върховния касационен съд в едноседмичен срок.

Зверското убийство се разиграва на 13 юли 2010 година, когато съсед на 84-годишната Радка Митева и 85-годишната Милка Ивановска от село Стежерово се натъква на ужасяваща гледка – мъртвите тела на двете старици. Те са удушени. Садистичното убийство на двете жени, които живеят къща до къща на края на селото, е извършено по един и същ начин. Стариците са с вързани на гърба ръце с въжета.

 Милка и Радка са умрели мъчително, задушени от натъпканите в устата им забрадки. Къщите са обърнати наопаки, убийците са търсели пари, тъй като само преди ден – два в селото са получени пенсиите.

Делото на първа инстанция продължи три години с 13 съдебни заседания.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 5691390922227673213

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item