stoineff

Жена е със счупени крайници и опасност за живота след побой


41-годишна жена от Сливен е приета рано тази сутрин в МБАЛ „Д-р Иван Селимински” в тежко състояние след побой. 

Пациентката е с тежка черепно-мозъчна травма и счупване на крайниците. Състоянието на жената е тежко, има опасност за живота й.
През последното денонощие спешна помощ са потърсили 46 души, хоспитализирани са 23 от тях.

В акушер-гинекология приетите са 5, в детско – 7, по 2 – в хирургия, ортопедия, кардиология и УНГ и по 1 в неврология, вътрешни отделения и неврохирургия. Извършени са 9 операции и едно раждане.

Ето какво пише "Стандарт" за случая:

Незапомнена жестокост потресе гражданите на Сливен вчера. 41-годишна жена бе зверски пребита с чукове, колове и брадва на улицата. Тя е работничка в японския завод "Язаки" в града. Намерена е в безпомощно състояние около 5 часа вчера сутринта до Първо училище в квартал "Комлука". Жената била причакана в близост до дома си, когато тръгвала за работа. Нападателите започнали да й нанасят жестоки удари по главата и тялото, докато не припаднала. Получила е тежки увреждания вследствие на многобройните травми.

Криминалистите са открили чук и брадва, по които имало косми и кръв от жертвата. Уликите били намерени в микробус, изоставен в другия край на града. "Извършителите на побоя са задържани. Колегите работят активно по случая", заяви пред "Стандарт" говорителката на полицията в Сливен Първолета Мандинска. В града се говори, че вендетата е следствие от дългогодишна вражда между два ромски рода от квартал "Надежда". Преди година и половина по време на кървав сблъсък между родовете загина млад мъж.

Отмъщението сега идва за убитото момче, твърдят запознати. Те са категорични, че единият от родовете е известен с лихварската си дейност в квартал "Надежда". След убийството през 2012 година другият род се изсели в квартал "Комлука", където е станала и вендетата. Жената е приета в болницата полумъртва. Тя е с тежка черепно-мозъчна травма и счупване на крайниците, състоянието й е много тежко, има опасност за живота й.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Lady 8200135087531672477

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item