stoineff

Масово меле пред "Планет клуб"


Две бригади арменци са влезли в пряк сблъсък пред “Планет клуб”.

 Свадата започнала заради дребна закачка между боксьорчета от различните компании, но буйната арменска кръв се разбушувала, напрежението ескалирало и всяка от групите решила, че трябва да защитава честта си. Според запознати част от участниците били въоръжени с пистолети, а други имали дълги ножове.

При свадата, която станала в събота, пострадал един от синовете на месарския бос Масропян, съобщава "Марица". Той е със счупен нос. На място са били и тримата синове на бизнесмена. Преди година 24-годишният му наследник Юра Масропян бе арестуван, след като стреля с газов пистолет в лицето на пловдивчанин при спор за паркиране. Екшънът се разигра през януари зад Централни хали. “Беше страшно. Двайсет души от едната страна и двайсет от другата.

"И двете групи настръхнали, направо си миришеше на кръв. После започнаха да звънят телефоните, дойде и полиция и работата се уталожи”, твърдят очевидци.

Според запознати роля в скандала имал и небезизвестният затворник Ангел Личканов, който излежава 3-годишна присъда за хулиганство. Той самият не отрече. “Помирих ги! Иначе можеше да стане голяма беля. Положението бе доста инфарктно. Две нощи не съм спал!”, коментира Личкана посредник.

“Асамблеята на мира” между враждуващите групировки се провела на следващия ден, в италианския ресторант в хотел “Лаута”. Там арменците заровили томахавките и се прегърнали. “Вече няма проблеми. Могат да седнат и да пият заедно. Проблемът е решен”, заяви Личкана.

В масовката пред “Планет” е забелязан и друг популярен герой от градските легенди - Красимир Манчоров. След опит да разтърве двама от биещите се той стъпил накриво и е с разтегнати кръстни връзки на крака.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 5880638663430935648

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item