stoineff

Осъдиха мъж от Дупница, убил съпругата си с винкел

Убийство

19 години затвор постанови Кюстендилският окръжен съд, за изродът, който преди около две години през месец февруари 2012 година уби съпругата  си с винкел пред дома й в Дупница.

Евгени Кацарски е осъден да изтърпи присъдата си  при строг режим, решиха още магистратите.


Жестокия изверг е признат за виновен в това, че умишлено е убил жена си Даниела с метален предмет като и е нанасяйки  и много смъртоносни удари в областта на главата. Кацарски нападнал жена си във входа, в който тя живее. Според магистратите деянието е извършено по особено жесток начин. Психолози, които са преглеждали убиеца са категорични, че той е хладнокръвен и непоправим.

Съдът реши още, че Кацарски ще трябва да изплати 120 хиляди лева кръвнина на майката на Даниела.


В съдебна зала стана ясно, че подсъдимият е заплашвал съпругата си. "Внимавай, че ако се случи нещо с теб ще те наследя", "Пази се да не си счупиш крака" и др. Основното доказателство срещу Кацарски са открити ДНК следи от него по винкела, с който е убита Даниела.

Винкелът е бил открит захвърлен в контейнер, на около 200 метра от мястото на убийството, още същата вечер. Намерило го полицейско куче, което прихванало следите, въпреки силния сняг, който валял във въпросната нощ. Чантата на убитата жена пък беше намерена в друг контейнер.

Магистратите са категорични, че Кацарски е имал мотив да убие съпругата си и това били имотни спорове, както и решение за развод на районния съд в Дупница, постановено в деня на престъплението.

Присъдата на Кюстендилския окръжен съд може да бъде обжалвана пред по-горна инстанция.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 2055797570395064103

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item