stoineff

Почина дъщерята на Ренета Инджова

Почина дъщерята на Ренета Инджова
Ралица Славенкова и Ренета Инджова, Мартин и 2 годишната Ренета

В САЩ от рак на панкреаса е починала Ралица Славенкова – дъщеря на първата жена премиер на България Ренета Инджова, това съобщи Фрог нюз цитирайки близки на семейството.

От години заедно със съпруга и двете си деца Ралица живее в американския град Принстън. Инджова е отлетяла незабавно за Съединените щати.

Ралица и съпругът и Атанас Тепавичаров направиха бившия премиер Ренета Инджова щастлива баба с двама внуци – 7-годишният Мартин и 2-годишната Ренета. Тя е единствена дъщеря на бившия премиер.

През 2004 г. Ралица Славенкова се венча за първи път с избраника си Атанас Тепавичаров. Втори път двамата си казаха "да" през 2005 г., когато сключиха църковен брак в "Св. Неделя".

Ралица Славенкова завършва образованието си в Америка и нямаше намерение да се завръща в България. За майка си казваше, че е перфектната баба: "Тя умее не само да се наслаждава на компанията на децата, но и да полага съответните грижи за тях. С огромна радост става през нощта да сменя памперси и да дундурка бебета”, разказа дъщерята на Инджова през 2011 г. по Нова телевизия.

На 6 юли миналата година дъщерята на Инджова Ралица организира 60-годишния юбилей на майка си. Поканата, която Ралица изпратила до гостите гласяла: "Една от последните години на бейби бума в България е 1953 г. През нея са се родили 153 220 деца. Едно от тези деца е била и моята майка."

Баща на Ралица е бившият съветник по икономическите въпроси на президента Желю Желев – Боян Славенков. „С бившия ми съпруг ни свързва най-вече дъщеря ни Ралица. Едно прекрасно същество, което в момента живее и се реализира в САЩ със семейството си”, каза за дъщеря си Инджова в интервю преди година.

Последните години се оказаха преломни в живота на Ренета Инджова. През 2013 г., освен че Инджова си счупи крака, загуби и майка си.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 2025018380251808608

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item