stoineff

Pussy Riot в центъра на нов скандал в Сочи



Момичетата от руската група Pussy Riot и двете доскорошни участнички Надежда Толоконникова и Мария Альохина бяха бити в Сочи от казашка полиция при опит да изпълнят протестна песен. 


Видеото е разпространено в интернет и на него се вижда как петте момичета се опитват да направят поредната си акция на пристан в града, но секунда след началото са напръскани със сълзотворен спрей и удряни с кожен бич от казаци, патрулиращи улиците на олимпийската столица.

Песента се казвала "Путин ще ни научи да обичаме родината" и Pussy Riot се опитват да я изпеят на фона на голям плакат на зимната олимпиада, надянали емблематичните си цветни маски.

Официално изявление по случая няма. Това, че момичетата си тръгват свободни накарая, поражда съмнения относно автентичността на побоя и провокация. Хора които са гледали видеото подозират бунтарките от  Pussy Riot в това, че са организирали театър с цел да компроментират Олимпийските игри.




+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Спорт 5466249623789819500

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item