stoineff

Стрелба и гонка с полицията посред бял ден в с. Селановци

Истински полицейски екшън с гонки и стрелба се разигра в оряховското село Селановци. 


Двама мъже нападнаха униформени служители на МВР, за да помогнат на свой авер с автомобил да избяга. Тримата са задържани за извършване на множество престъпления в оряховското село Селановци, съобщиха от МВР-Враца.

Вчера, в 15.50 часа по време на Специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност, във врачанското село Селановци полицейски патрул подал сигнал за спиране на приближаващ се към тях товарен автомобил „Форд-Транзит”Колата била без регистрационни табели и данни за регистрация. Водачът на товарния автомобил не спрял на подадения сигнал и продължил движението си. Полицейският патрул предприел проследяване на автомобила, като задействал звуков и светлинен сигнал на служебния автомобил. Въпреки подадените звукови и светлинни сигнали за спиране, водача на товарния автомобил продължил движението си и напуснал територията на населеното място. Полицаите се наложило да стрелят предупредително със стоп патрони.

Вместо да спре, шофьорът сменя посоката и се връща към Селановци. Там спира на кръстовище. При опит да задържат водача на автомобила, към полицейския автомобил се приближили двама мъже - 38-годишният А.К. и 39-годишният С.К. от село Селановци. С кол в ръка С.К. тръгнал да напада полицаите и отправял закани и заплахи към тях. Местният мъж продължил да се заканва на униформените и за ги заплашва. Тогава единият полицай възпроизвел предупредителен изстрел със стоп патрон във въздуха.

Докато полицаите се занимавали с двмата агресивни мъже, шофьорът с Форда успял да избяга и да се укрие. А.К. и С.К са задържани за 24 часа в Районно управление „Полиция”-Оряхово. Иззет е товарният автомобил „Форд Транзит”. С цел установяване на укриващият се водач са извършени полицейски проверки в къщи в село Селановци. Водачът, 34-годишният М.К. е открит в къщата на баща му, в която е намерен газов револвер, който не е регистриран. Трите лица са задържани за срок от 24 часа. Образувано е досъдебно производство.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 8667239019863335402

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item