stoineff

Убиецът на Митко Карталски е освидетелстван веднага след катастрофата в Княжево

Димитър Карталски - Катастрофа  - Княжево

20-годишния Митко Карталски беше убит в катастрофа столичния квартал Княжево, пометен от бясно движещ се автомобил.


 Трагедията се е разиграла миналия петък на ул. „Букет” в квартала.  Смъртта го застигнала на връщане от кварталното магазинче. Запреживения ужас разказаха почернените родители пред TV7. Те сами решили да говорят, за да търсят справедливост.

Оказва се, че веднага след като убил момчето, шофьорът - Христо Владимиров Тодоров, е освидетелстван по бързата процедура за психично болен. 

Така той ще може да избегне присъда. В квартала се говори, че шофьорът има връзки в МВР, благодарение на които е изкаран психично болен. Така той ще може да избегне присъдата.

Бащата на Митко обясни, че очевидци разказали, че въпросният шофьор цял ден фучал из квартала с мощния си автомобил и с много висока скорост. Местните говорят, че въпросния човек употребявал наркотици. След инцидента при него дошли трима т. нар. "бащи". Когато убил Митко пък щофьорът карал майка си в колата.

Майката на загиналото момче – Соня разказа, че в следствие на удара, тялото на сина й е отлетяло на 20 м. Според свидетели той е карал поне със 100 км

Димитър се борил за живота си 17 часа, но в крайна сметка – загубил битката.

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: Вижте тук!


related

София 4966828013281596526

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item