stoineff

Днес е погребението на 17 годишния Георги загинал в адска катастрофа в Бургас


Ученик загина в жестока катастрофа в Бургас. Инцидентът е станал на през нощта срещу 1 март, загинал е 17- годишният Георги Вълчев, ученик в търговската гимназия в града.


Зверската катастрофа е станала на 1 март около 1,20 часа вечерта. Идвайки от бул. „Тодор Александров” в посока ул. „Спортна” на завой катастрофира БМВ с бургаска регистрация, в което пътували четирима младежи между 17 и 18 г. Поради движение с висока скорост и неопитността на водача се стига до самостоятелна катастрофа.

С висока скорост БМВ-то се завърта заради хлъзгавия път и се удря в стълб. Шофирал е 18-годишен младеж, който съвсем наскоро е взел книжка. В колата е имало и още две момчета - едното е в болница. Ударът е бил в задната част на автомобила и са пострадали двамата отзад - Георги загинал на място, а другото момче е в болница. Шофьорът и момчето на предната седалка до него са пострадали леко. Загиналият Георги Вълчев е ученик от търговската гимназия. Погребението му е днес.

„Споделям тази трагедия, защото имам тийнейджър и това обикаляне с коли е много разпространено. Натоварват се в една кола, събират пари за бензин, шофьорът е новоизлюпен... Може би при полицейските проверки, ако попаднат на такава компания, би трябвало да обръщат внимание на това, че непълнолетни нарушават вечерния час. Иначе няма спиране”, пише читател на "Флагман".

„И много родители, вероятно, не знаят какво правят децата им и са спокойни... А това е масово, много актуално... Страшно е, а това са деца, които не осъзнават риска, а и възрастта е опасна”, завършва писмото на един разтревожен родител.

Още по темата:

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 3392083806586762224

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item