stoineff

Съпругата на убития Шарков - Сама ще се справя с всичко!


Сама ще се справя с всичко! Това казала съпругата на загиналия командос Емил Шарков – Милена, на близките си.

  „Държи се повече, от очакваното. Много силен човек е“, казват на свой ред познати на почерненото семейство, пише "Блиц".


 След като научи за смъртта на най-близкия си човек, Милена емоционално рухнала. Наложило се лекари да я сложат известно време на системи, които поне малко да я успокоят. Непрестанно до нея са нейните и на съпруга й родители.

Милена Шаркова е победителката в конкурса „Мисис България 2008“. Според "Телеграф", за разлика от повечето дами с престижната титла, тя е имала свой бизнес и е била двигателят в семейството. От няколко години Милена, Емил и 16-годишната им дъщеря живеели в столичния жк „Люлин“. Наскоро започнали да си правят къща извън София, за която най-много тичала красавицата, тъй като имала повече време.

„Тя е работещо момиче. Върти няколко магазина по морето за сувенири. Освен това си направи и онлайн магазин. Тя е една от малкото миски, които не се заглеждат и е вярна та съпруга си. Той пък винаги я закриляше. Гордееше се навсякъде с нея. Казваше на всички: „Вижте каква красива жена имам“, разказват близки на семейството.

Емил и Милена се запознали като студенти по икономика в Свищов. По-късно се оженили. Макар да са минали толкова години от сватбата им, те се държали, сякаш са гаджета от вчера. Обръщали се един към друг с умилителните „котенце“ и „мишенце“. И двамата били запалени по спорта, ходели на фитнес, били луди по волейбола.

Вчера тялото на командоса бе освободено от моргата във Велико Търново. Разноските по погребението ще бъдат поети изцяло от МВР, както се процедира при такъв случай.

related

София 8582130748358132219

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item