stoineff

Учителка е спала 7 години със свой ученик в класната стая



Учителка от Пенсилвания е обвинена в секс с ученик в класната стая. 

Твърди се, че Емили Несбит също е пращала свои голи снимки на 18-годишния, както и текстови съобщения, в които тя искала секс от него. 31-годишната е заплашена от до 7 години лишаване от свобода по обвинения в сексуално насилие.

Въпреки че жертвата е пълнолетна, властите в Пенсилвания заявяват, че в случая възрастта е ирелевантна, защото учител е извършил сексуална разпуснатост със свой ученик. Несбит, преподавателка по английски език в 11клас, е попаднала под подозрение, когато друг ученик е забелязал текстовите й съобщения в телефона на момчето.

Съдебни документи разкриват, че Несбит и момчето поддържали редовно контакти в течение на два месеца. Несбит, която преподава в гимназия Кимбърли Вали в окръг Къмбърланд, е пращала на момчето съобщения, в които е пишела, че иска да прави секс с него. Двамата също си разменяли снимки, на които те са голи в различна степен.

По време на разпит в полицията Несбит признава, че е правила секс с момчето. По думите на адвоката й Брайън Пери каза, че тя е направила „серия от лоши решения в лош за нея момент“.

Жертвата на Несбит е била разпитана само часове, след като полицията получила сигнала срещу Несбит. Тя е подала оставка в сряда.

related

Свят 8273066810180849064

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item