stoineff

Заклаха брутално 22 годишно момче от Бургас. Трупът е захвърлен в нива край Карнобат

Николай Христов снимки: Флагман

22-годишният дистрибутор Николай Христов бе заклан брутално с четири смъртоностни удара в тялото. Той е изчезнал в петък вечерта.

 Полицията и близките му са го търсили многократно на мобилният му телефон, който след това е замлъкнал. Николай е бил служител във фирма за дистрибуция на бързооборотни стоки. Той е бил обран, като се предполага, че е носел със себе си около 5000 лева.

Днес служебният му автомобил е намерен в малка уличка на квартал „Ветрен“. Тялото на младия мъж пък е отрито, след като било захвърлено на нива край Карнобат. Според първоначалния оглед жертвата била намушкана с дълъг нож, а острието е проникнало и в областта на сърцето, съобщава "Флагман".

Във Второ Районно управление Бургас вчера е получено съобщение от родителите на 22 годишния Николай, че не се е прибрал от работа от предния ден и оттогава е в неизвестност.

По случая своевременно е сформиран екип от криминалисти, които констатирали, че Николай се придвижвал с автомобил «Форд Транзит», с великотърновска регистрация. Малко по-късно автомобилът е намерен изоставен в землището на с. Банево, общ. Бургас. Извършен е оглед, като са открити следи, които показват, че момчето е убито в колата.

тодор атанасов

След това е задържан криминално проявения и осъждан / за кражби и притежаване на наркотици/ Тодор Атанасов, 21 годишен от Бургас. Извършено е претърсване и изземване в дома му, като са иззети веществени доказателства, сочещи за съпричастност към извършеното убийство.

22-годишният Николай Христов е бил кротко и лъчезарно момче, познавал се с Тодор Атанасов - Баничката от дете. 

Целият район около блок 20 в ж.к. Славейков, където двамата младежи живеят, обаче знаят, че Тодор не е стока, бил пропаднал, разказаха близки приятели на Николай  цитирани от "Флагман.бг". Дори съседи са си отдъхнали, когато е бил вкаран в затвора заради наркотици. 

Майка на убитото момче е на легло от месеци, има тежко онкологично заболяване и смъртта на сина й е поредния удар.

Николай е възпитаник на Морското училище в Бургас, бил е кротък и приветлив, обичал да играе футбол.

Според приятели на Николай вероятно факта, че той е дистрибутор и в себе си има оборотни пари са причинили агресията на Тодор, за когото всички знаят, че употребява наркотици.


Трупът на Николай е открит в близост до черен път в землището на с. Сигмен, общ. Карнобат. Откаран е за аутопсия в катедра «Съдебна медицина» към МБАЛ - Бургас, като е констатирано, че смъртта е настъпила, в следствие на обилна кръвозагуба от нанесени четири прободни рани в областта на гръдния кош и белия дроб.

Тодор е привлечен в качеството на обвиняем, като му е наложена мярка за неотклонение «задържане под стража за срок от 72 часа».

 Това е третият по ред стряскащ криминален случай в региона за последните десет дни. Първо беше нечовешкото убийство на малката Алекс, след това изчезването на медицинската сестра Валентина, а сега е варварското убийство на Николай Христов.

related

новини бг 6637157750991739863

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item