stoineff

Днес в Интер Експо Център – София започнаха Техномебел и Светът на мебелите

Изложение на мебели в интер ескспо център



Днес в Интер Експо Център – София започнаха Техномебел и Светът на мебелите - най-дългоочакваното събитие на мебелната индустрия в България!

 Специализираните изложения се провеждат заедно за трета поредна година, а организатори са Агенция Булгарреклама и Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост.

изложение на мебели - в интер експо център

Изложбите бяха открити от вицепремиера по икономическото развитие г-жа Даниела Бобева и зам. министъра на икономиката и енергетиката г-жа Ана Янева. В откриването взеха участие г-н Евгений Иванов, изпълнителен директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, г-н Стоян Стоянов, председател на УС на Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост и г-н Ивайло Иванов, управител на Агенция Булгарреклама.

изложение на мебели

На обща площ от 12 000 кв.м. своите нови продукти и услуги представят повече от 150 изложители, сред които компании от Италия, Китай, Малайзия, Полша, Сърбия и Турция. За първи път тази година се организира програмата Hosted Buyers, по която посещение са заявили над 30 чуждестранни компании от Великобритания, Германия, Израел, Ирак, Македония, Мароко, Молдова и Франция. Благодарение на Български Мебелен Клъстер, изложбите ще са част от официалната визита на 20 компании от мебелната индустрия на Република Сърбия.

related

Стоки и услуги 3353057897719459783

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item