stoineff

ДПС и ГЕРБ готвят фалшификация на евровота според Николай Бареков


Борисов и Местан подготвят фалшификация на вота, за да управляват заедно. Това каза в Стара Загора Николай Бареков, съобщиха от пресцентъра на „България без цензура”. 


„ДПС и ГЕРБ ще направят всичко възможно нашите бюлетини да бъдат унищожени и да бъде извършена измама в полза на двете партии. Ние нямаме застъпници, както е известно, но нашите хора трябва да бъдат допуснати в момента, в който се броят бюлетините и се съставят протоколите.

Това е наложително, защото ГЕРБ и ДПС се готвят да фалшифицират книжата, да добавят ЕГН-тата на негласувалите, да си ги разпределят и по този начин да си осигурят „победа“, обясни лидерът на „България без цензура“. Той посочи като потвърждение на тезата си липсата на кампания на ДПС и ГЕРБ.

„България без цензура“ ще им развали играта и сметките им да направят коалиция в рамките на този парламент, отсече Бареков. Той коментира, че двете партии не желаят нови парламентарни избори. Борисов и Местан подготвяли сделка за свалянето на Плевнелиев и подялбата на министерските кресла. Лидерът на ББЦ отново предупреди Сергей Станишев да осъзнае какво се случва.

Николай Бареков коментира и ситуацията в старогазорското село Розово, като призова политиците да спазват добрия тон и да не правят по-голям проблем от един битов, какъвто е случаят. Проблемът с бежанците в България се появи, заради едно неадекватно решение на българската държава по време на предишното управление, а сега ситуацията се задълбочава, предупреди Бареков. Той коментира, че вътрешният министър е реагирал неадекватно в ситуацията и му припомни, че въпреки че е професионалист, Йовчев вече е политик и трябва да се държи като такъв. „Той трябва да вземе пример от мен да ходи при хората и да обяснява“, смята Бареков.
В Стара Загора лидерът на ББЦ и неговият заместник Росен Петров посетиха най-модерната болница у нас. Лечебното заведение е частно, а оборудването в него е последна дума на техниката. Пред медицинския персонал и ръководството на болницата Бареков коментира, че здравеопазването в България трябва да се раздели на две – от едната страна да бъдат частните дружества, които да си останат търговски, а от другата – да бъдат държавните и общинските, за които да се грижи правителството. В момента България отделя едва около 4% от БВП за здравеопазване, а в останалите европейски страни е 8%, посочи Бареков и настоя процентът за здравеопазване в България да бъде вдигнат двойно, за да се изравни с европейския.

related

Стара Загора 3889563489002844969

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item