stoineff

Секретни документи сочат, че Apple е знаел, за недоволните клиентитеот размера на екраните на iPhone 5, 5C и 5S


Последни новини. Вече няколко месеца се носят упорити слухове, че новият iPhone 6 ще има доста голям екран, който ще бъде сравним със Samsung Galaxy S5 или серията Note, съобщава Business Insider.


Секретни документи на ИТ гиганта дават икономическата обосновка за смартфон с по-голям дисплей. Този документ е от 2012 г и в него има ясна прогноза, която сочи растеж на продажбите  при устройствата с големи екрани и телефоните с цена под 300 долара при договор с оператор. Останалите пазарни дялове - на телефони по-скъпи от 300 долара и с 4-инчови дисплеи, се свиват.

Други документи на Applе, разкрити при патентната му съдебна битка със Samsung в Калифорнийския федерален съд, показват, че Apple е знаел, че клиентите му не са доволни от размера на екраните на iPhone 5, 5C и 5S.

 Когато тези устройства бяха представени, те направиха стъпка напред по отношение на големината на оригиналния iPhone, но междувременно пазарът се променя. Днес модерният iPhone е малък телефон в сравнение с устройствата на Samsung, с които се съревновава.

Документите, обозначени като “секретни” изброяват оплакванията на потребителите от телефона. Те са за по-дълъг живот на батерията, подобрение на вградените карти за навигация, по-голям екран, повече възможности за персонализиране на изгледа и функциите на телефона, подобряване на функционалността на Siri, подобряване на здравината, тъй като лесно се чупи. Тези документи, ако не друго, са доказателство, че Apple не може да дебютира с iPhone 6, който има същия размер на екрана като iPhone 5.

related

Технологии 8739726179950733632

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item