stoineff

Само в три рунда: Кубрат Пулев с 20 - та победа в професионалния бокс



Кубрат Пулев записа 20-та победа на професионалния ринг. В мач от галавечерта в Росток Кобрата отказа 39-годишния хърватин след три рунда на ринга.


Перкович беше избран за съперник на Кубрат Пулев само ден преди мача, след като преди това преди това трима съперници отказаха по различни причини – Джоуи Давейко, Илайджа Маккол и Дани Хюз.

Първият рунд протече предимно в проучване, като двамата противници бяха много внимателни. Още от началото на срещата в залата в Росток се чуха възгласите на феновете на Кубрат Пулев.


Пулев притисна Перкович до въжетата от началото на втората част и успя да пласира няколко удара в лицето на съперника. В средата на рунда Кобрата успя да разкървави носа на хърватина.

Перкович продължи със статичната си игра и в третия рунд и понесе доста удари от Кубрат Пулев. След серия на българина съперникът му в един момент залитна на ринга, а след това опита контраатака, която беше парирана умело от българския боксьор.

След почивката точно преди началото на четвъртия рунд Перкович се отказа и това означава 20-а победа за Кубрат Пулев на професионалния ринг.

Както е известно, Кубрат Пулев е официален претендент за титлата на Владимир Кличко във версия IBF и най-вероятно ще бъде следващият опонент на украинеца, ако Кличко победи Алек Липай на 26 април.

related

Спорт 2667574259640043329

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item