stoineff

Продавалник смени името си - ще се казва OLX.bg



Продавалник ще смени името си и ще се казва OLX.bg

Бързаме да ви успокоим, че освен името и URL адреса нищо друго няма да се промени и вярваме, че промяната ще доведе до позитиви за вас - крайните потребители на сайта! Това е съобщението, което получават повечето потребители на сайта в пощите си.

Prodavalnik.com ще има ново име и лого от средата на април. Причината за промяната в наименованието на сайта за безплатни обяви, чиято популярност в последните години постоянно нараства, е преструктуриране в компанията майка Naspers.
Всички нейни сайтове за безплатни обяви по света – в над 100 държави –
ще са под една шапка и с еднакво име – OLX.

Сайтове с това име вече съществуват, като особено популярни са те на развиващите се пазари.
„Промяната на името на Prodavalnik.com няма да се отрази на начина на функциониране на сайта. Той си остава безплатен и лесен за ползване, като не се изисква повторна регистрация на вече съществуващите профили в платформата“, увери шефът на OLX за България Спас Сливков.
„През февруари Prodavalnik.com е на трето място с над 1 млн. уникален брой месечни посетители в класацията за български сайтове на Gemius.
Средно на ден при нас се публикуват 35 хил. нови обяви,
което показва, че сме спечелили доверието на нашите потребители“, добави той. По думите му за последните четири години потребителите са се увеличили 12 пъти, а обявите – десет пъти.
От компанията казват, че заедно с промяната на името, сайтът ще получи
нова мобилна версия, както и ново приложение за смартфони и таблети.
Сега около 1/4 от посещенията в него са именно от „мобилни“ потребители, като очакванията са в следващите две години процентът да нарасне до 50.

related

Онлайн бизнес 7640750420020024709

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item