stoineff

Отвлякоха дъщеричката на Веселин Тодоров - Германеца от Поморие

Отвлякоха дъщеричката на Веселин Тодоров - Германеца от Поморие


Ново нагло отвличане на дете. Момиченцето на бизнесмена от Поморие Веселин Тодоров – Германеца, е отвлечена докато се е прибирала от училището си ОУ „Иван Вазов” към кв. Свобода, където живее , съобщава местното издание Флагман.


Детето е в трети клас и не се е прибрало вкъщи след часовете в училище. Цяла нощ прозорцитена домът семейството са светили.Жилището се намирав една от новите кооперации в квартала беше осветен, очевидно в очакване на развръзка по случая и дали става дума за отвличане.
Полиция пък щателно проверяваше багажниците на автомобилите, излизащи от морския град.

Веселин Тодоров отказва връзка с медиите и отказва да коментира случая и мистериозното изчезване на Александра. Тя е слънчево и лъчезарно момиче, а семейството е известно с множеството си имоти в морския град.

Веселин Методиев Тодоров е доста известен в Поморие. Той беше арестуван заедно със свои хора, сред които бе и големият му син Методи, заради лихварство през юли 2010 г. Освен космическите лихви, които начислявали, те отвличали жертвите си и ги подлагали на нечовешки изтезания – трошене на зъби и дране с кука, стана ясно по време на съдебните заседания тогава.

related

новини бг 1108711482362854239

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item