stoineff

ШОК: Две братчета се удавиха в напоителен канал край с. Брестовица


Две момчета, едното на  7, а другото на 14 години, са намерени удавени в напоителния канал край Брестовица, пише местното издание Plovdivutre.bg. Сигнала за откритите мъртви деца е получен в събота около 20 часа.


Служители на "Напоителни системи" веднага са спрели водата на водоема, за да открият телата на момчетата. В края на канала, "залепени" на огромна решетка, са видени труповете на децата. Спасители са извадили телата им. Те са братчета.

Момчетата били на гости при баба си и дядо си в Брестовица. Същият ден с колелета отишли да се разходят покрай огромния канал и тогава е станало нещастието.


Двете тела са били заседнали в една спирателна решетка. За да бъдат извадени, каналът е бил източен. Параметрите на съоръжението са впечатляващи – дълбочина около 5 метра и дебит на водата около 13 кубика в секунда.

Според неофициална информация, вероятно по- малкото братче е паднало в канала и е започнало да се дави, а по- голямото момче се е опитало да го извади, но и то е попаднало в канала. Направената аутопсия в Съдебна медицина – Пловдив не е открила следи от насилие, така че заключението е за нещастен случай.

related

Регионални 4723342291771310982

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item