stoineff

Кървава драма в Говедарци. Учитл се закла навръх именния си ден

Георги Джоргов
Учителят Георги Джоргов е уважаван от всички в Говедарци


Георги Джоргов, който е учител по математика от самоковското село Говедарци си отряза главата и ръцете навръх имения си ден в задния двор в дома на баща му, дългогодишен дърводелец.

Трагедията се разигра вчера сутринта към 7,30 ч., казаха потресени жители на Говедарци.
Инцидентът е станал при мистериозни обстоятелства, съобщава в. "Вяра". Предполага се, че мъжът е изтървал от контрол машината, която мигновено прерязала ръцете и врата му. Никой не знае какво е правил на машината.

Негови съседи разказват, че когато не е на работа в училище, винаги помага на баща си на гатера. В Говедарци говорят, че е най-уважаваният учител, всички деца от Искърското корито са го търсили за уроци по математика. Той е дългогодишен учител в ОУ „Митрополит Авксентий Велешки”.

Местопроизшествието е било толкова ужасно, че полицаите изпаднали в шок от гледката. Първа го е видяла майка му Калина. Георги е откаран за София за експертизи.

Той има дъщеря Карина, която е на 27 години и е завършила ТУ – София. Синът му Виктор е на 23 години и му предстои последен изпит в Музикалната академия в София. Съпругата му Савдалина е медицинска сестра в МБАЛ – Самоков.

Близки на семейството разказват, че им предстояло тържество по повод завършването на магистратура и на двамата.

Във фейсбук има хиляди картички и поздрави по повод имения ден на Георги. Стотици деца, ученици на Джоргов, са честитили имения му ден в социалната мрежа.

При опит да го поздравят близки и познати са чули лошата новина по телефона.

Хората в Говедарци разказват, че Георги е бил весел човек, а за рождения му ден било вдигнато пищно парти в ресторант „Шатрата”. „Георги не се е самоубил. Той имаше щастлив брак, беше горд баща на две добри деца, радваше се на успешна професионална реализация и на обичта на стотиците си ученици”, бяха категорични жителите на самоковското село.

related

Регионални 595456769057841543

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item