stoineff

Жена и мъж се обесиха в Банско и БелицаДвама души се обесиха в Пиринския край. Двата  случая  в рамките на половин час и хвърлиха в ужас Банско и Белица.


Случаите са от петък (2 - ри май). Към  15.00 часа  е подаден сигнал на 112 за първия инцидент, а около 15.30 часа за втория, пише struma.bg.

40-годишният Николай Мадолев от Белица се е обесил във фермата си, намираща се по пътя за Семково, където отглежда крави. Мъжът оставил сираци две момиченца, в 3- ти и 6- ти клас. Беличани бяха потресени от новината. Те коментираха, че Мадолев видимо не е давал признаци да е бил в депресия или да е имал някакво нервно разстройство.

38-годишната Катя Чолева също увиснала на бесилото завчера. Двамата със съпруга ѝ Милен имали частна пералня, но я били затворили и останали без работа. Запознати казаха, че от известно време тя била замислена и силно депресирана, поради факта, че останали без работа и пари, но не е давала повод за съмнение, че възнамерява да сложи край на живота си. Тя има 7- годишен син.

Какви са причини довели до фаталното решени на Мадолев и Чолева остават неизвестни. В Банско и Белица коментират, че семейства на обесилите се, са потресени от случилото се.

related

Регионални 4133791443742367952

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item