stoineff

Откриха трупа на млада жена в Бургас. Има вероятност да е изчезналата Валентина


Останките от трупа на млада жена, бяха открити на вълнолома в Бургас, пише местното издание flagman.bg.


Дали става дума за трупа на Валентина, която изчезна преди месец не е ясно.

„Не можем да кажем дали това е Валентина Иванова и не бива да избързваме, въпреки че частите от тялото определено са на жена на възраст между 20 и 30 години. Утре ще бъде взета проба за анализ на ДНК и едва след като получим резултата, ще можем да кажем със сигурност, че това е изчезналата на 15 април т. г. млада жена“,  пише още "Флагман" позовавайки се на  човек близък до разследващите.

Трупът е бил въртян много от подводните течения и е в напреднал стадий на разложение, части от дрехите и плътта са отхапани от риби.

Тридесет и три дни след изчезването на 24-годишната Валентина Иванова случаен минувач се натъкна днес на разложено женско тяло. Той го забелязал, докато се разхождал около 18,30 часа на вълнолома край яхтеното пристанище в Бургас, близо до Морска гара.

„На бетоновите тетраподи, в които се разбиват вълните при буря, забелязах части от тяло, глава и ръка. Вгледах се и установих, че това са останки от жена, веднага се обадих на 112”, разказа свидетелят.

Според очевидци, тялото е силно разложено, да се изтегли в момента е невъзможно, полицаи охраняват тетраподите и опитват на части с въже и един водолаз по някакъв начин да закрепят останките

Утре ще бъде извършена аутопсия, но за погребение е още рано да се говори.

related

новини бг 2800687463041513979

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item