stoineff

Откриха загубените в Калоферския Балкан


Локализирани са три неподвижни инфрачервени точки в местността Джендема в Калоферския Балкан. Едната е под изсъхнало дърво. В момента спасителите проверяват дали е човек или животно.


20 военни от 61-ва Стрямска механизирана бригада, начело с генерала си Димитър Шивиков, са на мястото. Те чакат сигнал от спасителите, за да тръгнат пеша нагоре. Оборудвани са с всичко необходимо - носилки и апарати за спасяване на момчетата, имат и димки, с които да обозначат местонахождението си.

Преди малко в Калоферския балкан в местността Паниците бе запалена димка за демонстрация на хората, които ще тръгнат нагоре към Балкана.
Според последните новини. Трите момчета са открити и са живи и здрави. Намират се в района на ВЕЦ "Тъжа". В момента всички коли на спасителните отряди се насочват към Тъжа. Момчетата са много отпаднали и изгладнели, едното има наранявания по ръцете. Общото им здравословно състояние е сравнително добро.

related

Пловдив 5410563923606838577

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item