stoineff

ДАНС и ФБР арестуваха фалшификатори на лични документи

Служители на родното ни ФБР и полицаи разбиха работилница за менте документи. Петима от фалшификаторите са в ареста, съобщиха от Държавна агенция "Национална сигурност”


При спецакцията на ДАНС и МВР под ръководството на Софийска районна прокуратура на 20 юни в столицата са спипани петима мъже. При претърсване на 6 адреса, на които живеят и работят, както и на 2 коли агентите открити и иззели цял куп фалшиви документи.

 Сред тях са: 13 български свидетелства за управление на МПС, 6 български паспорта, 5 български лични карти, 3 карти за постоянно пребиваване на чужденци, 1 испанска лична карта и 1 испански паспорт. Иззети са и 2 силиконови печата с надпис "Столична Митница” и мастилници към тях, печати на различни институции, множество празни бланки на удостоверения за гражданство, снимки с паспортен формат, копие на страница от паспорт, материали, използвани за изработването на документите, 3 GSM апарати и карти към тях, 3 лаптопа, скенер, принтер, флаш-памет, както и 2 кг тютюн без акцизен бандерол.

Изготвените фалшиви документи са били предназначени за чужди граждани. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава

related

София 213656647663633522

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item