stoineff

Внимание! Висока концентрация на ниско IQ : ПИБ плати 800 милиона

Успяха ли злонамерените атаки срещу ПИБ, да унищожат банковата система в България? По - скоро -  не.

 Дори напротив. С поведението си банката показа, че трябва да има доверие и сигурност. Идеята на тази атака беше да се дестабилизра не само конкретната банка, а цялата страна да бъда хвърлена в хаос.

Какво се случи обаче. Банката плати на хората почти 1 милиард, за един ден. Това е безпрецедентно. Зад нейната стабилност застанаха всички нормални хора. Един приятел написа: "На опашките пред ПИБ има висока концентрация на ниско IQ". В случая хората с депозити загубиха лихвите си. Акциите на банката спаднаха, но се очаква това да е временно състояние.
парите ни

Сега след като са изтеглени парите от банката е добре да бъдат инвестирани, което да даде тласък на икономиката. Да няма да крещя повтаряйки всички : "Депозирайте обратно!"

Разбира се инвестирани в разумни проекти, които да носят добавена стойност. Паниката само пречи, но е възможно тя да даде нов бум на икономиката ни. Не дръжте парите си в буркани и дюшеци. Инвестирайте! Време е да създадете бизнес план, нов проект, да осъществите отдавна чакана идея. Банките показаха, че са стабилни. Време е да покажем, че знаем как парите ни могат да правят пари.

И още:
От ПИБ успокояват вложителите, че имат достатъчно пари в наличност, въпреки изтеглените 800 милиона и банката няма да изпадне в неплатежоспособност.

Вътрешният министър Цветлин Йовчев, шефът на ДАНС Владимир Писанчев и главният прокурор Сотир Цацаров днес се събраха на среща по повод атаката срещу банковата система. Те обсъждаха кризата 2 часа при затворени врата. Набелязали са конкретни действия, които ще бъдат предприети от страна на прокуратурата, обясниха запознати. Работи се и срещу конкретни лица и сайтове, участващи в опитите за дестабилизация на страната. Търсят се и законови възможности за преследване на виновниците. Официална информация обаче няма, освен че срещата е организирана по идея на ДАНС.

related

новини бг 8007050062364162169

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item