stoineff

И Бареков поиска предсрочни избори

И Николай Бареков лидерът на ББЦ поиска предсрочни избори. След изказването на Лютви Местан изборите са все по - близо. 

Според Бареков, лидерът на ДПС е по - далновиден политик от Станишев и Орешарски.
бъреков-предсрочни избори

Лидерът на ББЦ Николай Бареков се появи в Народното събрание и приветства предложението на ДПС за предсрочни избори. Той обясни, че според него Лютви Местан се е показал по-далновиден политик от Пламен Орешарски и Сергей Станишев.


"Лютви Местан излезе най-умният и най-хитрият измежду него, Орешарски и Станишев, защото избори в краткосрочен план ще успокоят обществото. В България кризата е сериозна. За разлика от Станишев, Местан е разчел правилно знаците на обществото и затова днес е направил такова обръщение. Ние сме готови. Виждам вече, че прекалено много станахме големите партии, които искаме предсрочни избори. Единствената неадекватна реакция в момента е на БСП и "Атака". Тези избори са желани за нас. Те са добри и за българския народ. Нашата дата е 26 октомври, за да може избраното тогава правителство да си структурира бюджет, а не да стане така, че ако имаме избори в края на ноември или началото на декември, новият кабинет да работи с бюджет на предшествениците си", коментира Бареков.

related

Политика 235414129818260254

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item